НОВИНИ

Къща за гости Крапец ще предложи на своите клиенти за първи път през летния сезон на 2024г четири местно джакузи. За малките ни посетители също ще има изненада. В двора на къща Крапец те ще могат да се забавляват скачайки на новият ни батут.

Очаквайте нашите зарядни за електрически автомобили през 2024г. Те ще бъдат разположени в двете ни къщи Къща за гости Крапец и къщи за гости Света Марина в село Крапец. Зарядните станции ще бъдат единствено за гостите на къщите и ще се заплаща такса за зареждането. Зареждането на електрическите автомобили няма да бъде безплатно. Най близката зарядна станция до село Крапец се намира в град Шабла.

Къща за гости Крапец отвори врати през летния сезон на 2022г, за да посрещне първите си гости. Къща за гости Крапец се намира в централната част на тихото рибарско село Крапец. Предлага настаняване в 10 студиа, всяко от които има индивидуална баня. Къщата разполага с оборудвана лятна кухня, детски кът с пързалка и люлки, батут, сезонен басейн с шезлонги, безплатни wi-fi и паркинг.

Виртуална обиколко на Къща за гости Крапец суит № 3

Виртуална обиколка на Къща за гости Крапец суит № 5

Можете да се запознаете със старият ни проект Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец. Къщите се стапанисват с много любов и старание. Надяваме се нашите гости да запазят незабравими спомени от летните си почивки при нас.