ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА КЪЩА ЗА ГОСТИ КРАПЕЦ

КЪЩА ЗА ГОСТИ КРАПЕЦ С.КРАПЕЦ

ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА НАСТАНЯВАНЕ

Настаняване

1. Регистрация на гостите става само след лично представяне на документ за самоличност.  Попълване на адресна карта в деня на настаняването. Настаняването на гостите  става след 14:00 часа. Напускането  е до 10:00 часа. Възможно е и по ранно настаняване или по – късно освобождаване, само след предварителна заявка и по възможност.

2.   Къща за гости Крапец се предоставя за цялостно ползване на гостите и персоналът не носи отговорност за лични загуби и/или травми по време на техния престой.

3. Нощувките съгласно направените резервации се заплащат предварително в размер от 50% от стойността на резервацията по банков път. Не се допуска настаняване в къщата, ако не е заплатена сумата по резервацията. Детайлите за банковият превод са обявени на сайта на комплекса.

4.   Максимален брой на гостите на във всеки от апартаментите в комплекса – 4 човека, като задължително присъства 1 възрастен над 18 години. Възможно е настаняване допълнително на 1 лице на допълнителни легла в част от апартаментите срещу допълнителна такса на вечер.

5.   Работно време на къщата: на самообслужване от 0:00 ч. до 24:00 ч.

Начини на резервиране

  • Резервация на място .
  • Резервация по телефона или имейл посочен в сайта.
  • Резервация през туристически сайт.
  • Резервация чрез заплащане на капаро по банков път.

Резервации по които не е заплатено капаро в размер на 50% от стойността на нощувките в рамките на уговорения срок с домакините се считат за непотвърдени и анулирани.

Анулиране на резервация

При потвърдени резервации капарото не се възстановява.

 Резервиране, капариране и анулация през празниците – Всички национални празници, Коледа, Нова година:

Резервацията се счита за потвърдена след заплащане на капаро в размер 50 % или повече % от дължимата сума.

Анулация – ако е направена анулация до 60 дни преди датата на пристигане на туристите не се дължи неустойка. Ако този период не е спазен се дължи неустойка в размер на капарото.

Възможно е в специални оферти да са предвидени и други срокове за анулация. Те трябва да са изрично описани в конкретната оферта.

Вътрешен ред

1.   При настаняване в Къща за гости Крапец с.Крапец, домакините запознават гостите с възможностите и удобствата, които се предлагат.

2.   Тютюнопушенето във всички закрити части в Къща за гости Крапец с.Крапец, е абсолютно забранено. Пушенето в къщата се извършва на двора или на външните тераси на апартаментите. В рамките на лятната кухня през летните месеци е допустимо пушенето.  

3.Обичаме домашни любимци, но в пределите на къщата не се допускат . Възможна е известна толерантност единствено след изрична уговорка със собствениците и при стриктно съобразяване с другите гости на комплекса, които пребивават по това време. Свободно разхождане на допуснати домашни любимци из двора на комплекса не е прието. Всяко допуснато животно е при собствениците си на тяхната тераса. Допуснатите домашни любимци посещават тоалет извън пределите на комплекса. Вярваме че собствениците на допуснати домашни любимци ще оставят апартаментите в състоянието в което са ги намерили при пристигането си и преди посещението на техните любимци. Вярваме че цените нашият труд свързан с поддръжката на градините на комплекса и няма да допуснете ровене в градините на комплекса от страна на домашни любимци.

4.Абсолютно се забранява ползването на детската площадка и сезонния басейн от деца под 10 години, без придружител – възрастен. Молим ви, да не оставяте без надзор децата си. Къща за гости Крапец и собствениците й не носят отговорност при травми и нараняване на гостите на къщите по време на техния престой.

5.   При напускане на комплекса, гостите са длъжни да го оставят в състоянието, в което са го заварили при настаняването си.

6.   При повреда поради неправилна употреба на оборудването, както и на липсващи или счупени вещи/уреди, се задължавате незабавно да уведомите собствениците. В тези случаи политиката на Къща за гости Крапец е нанесените щети да бъдат възстановени от причинителя.

7.   Сигурността в Къща за гости Крапец е важна за нас и нашите гости всички Ваши ценности и имущество са Ваша отговорност по време на престоя Ви при нас.

8. С оглед на съображения за сигурност при. престоя ви при нас моля да използвате единствено електроуредите на територията на къщата. Климатиците се използват по време на престоя ви в помещенията и не се допуска оставянето им в работен режим след напускането на комплекса. Внасяне на странични електроуреди без изрична уговорка и разрешение от страна на домакините не се приема добре и е забранено.

8.   В случай, че настанени гости в Къща за гости Крапец с.Крапец имат непристойно и заплашително поведение спрямо други гости на комплекса, трошат предмети и собствеността на комплекса, не зачитат човешките права и индивидуално пространство на собствениците на комплекса си запазват правото да помолят гостите да освободят територията на комплекса, като заплатената стойност по настаняването остава невъзстановима. При нужда собствениците си запазват правото да се обърнат към право охранителните органи за съдействие до възстановяване на спокойствието в комплекса.

9. Гостите на къщата с престоя си не трябва да създават дискомфорт на живущите в съседство на къщата за гости. След 23,00 часа е забранено говорене на висок глас, пеене, слушане на силна музика , използване на пиротехнически средства .

10. При настаняване гостите приемат и се съгласяват с общите условия за ползване на къщата за гости, съгласно Вътрешни правила и ред в Къща за гости Крапец с.Крапец, публикувани на сайта.

В случай на проблем по време на престоя ви в Къща за гости Крапец с.Крапец моля свържете се със собствениците +359 885515152.

Проблеми, свързани с престоя ви в комплекса, които не са обявени и обсъдени по време на престоя ви не се разглеждат.