КЪЩА ЗА ГОСТИ СВЕТА МАРИНА с.КРАПЕЦ

Представяме ви Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец. Закупихме комплекса от къщата през 2020г. Комплекса от къщи за гости Света Марина се състои от четири къщи с общ капацитет за настаняване от 24 души. Той се състои от шест апартамента. Комплексът се намира на центъра на село Крапец. В непосредствена близост е позиционирана и Къща за гости Крапец.

Всеки апартамент в Комплекс от къщи за гости Света Марина има възможност за настаняване до четири души. Апартаментите се състоят от спалня, всекидневна, баня с душ, кухня, индивидуална тераса и вход. В двора на комплекса има сезонен басейн, шезлонги, плажни чадъри, четири местно джакузи, барбекю /въглища не са осигурени/, оборудвана лятна кухня, голяма градина, детски кът с пързалка и люлки, батут, хамаци, wi-fi и безплатен паркинг.

От лятото на 2024г Комплекс от къщи за гости Света Марина и къща за гости Крапец предлагат нова усулга на своите гости: зареждане на електрически автомобил. Зарядните станции са две и са с мощност 7,2 kw. Услгата е срещу заплащане.

На този линк можете да разгледате сайтът на Комплекс от къщи за гости Света Марина

Кремена Кръстева домакин на Комплекс от къщи за гости Света Марина с.Крапец